Kennis-maken of inschrijven

Jij doet er toe!

Wij dagen je uit om mee te denken over wat je nodig hebt. Leren wordt immers leuk als je weet waarom. Bovendien zet je zo bewust nieuwe stappen. Je bepaalt en behaalt samen je leerdoelen. Bovendien wil je leren en blijf je nieuwsgierig. Op Robin leer je hoe belangrijk samenwerken is. Je wordt gezien en je voelt je veilig.

 

We werken aan projecten. En er is aandacht voor elkaar en de wereld om je heen. Natuurlijk ook voor creativiteit, spel en bewegen. Veel afwisseling in activiteiten dus. Ontdekken en vragen stellen, je leert door te doen. Daarbij ontdek je wat je talenten zijn en kijk je met een nieuwsgierige blik kijk je naar de toekomst. 

 

De beroepen van de toekomst zijn constant in verandering en in beweging. Dat vraagt om flexibiliteit, een open blik, ICT- vaardigheden en het vergroten van je eigen wereld. Door kennis van de beroepen en de mogelijkheden van de toekomst wordt deze wereld groter. Dit vraagt van de school een stuk ondernemerschap om contacten te leggen met diverse partners om zo mogelijkheden te creëren.

schoolgids

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences